İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar'la beraber kontrol noktasına gelen Başkan Atilla, burada görev yapan polislerle hasbihal etti. Görevli polisler tarafından Başkan Atilla'ya çay ikram edilirken Başkan Atilla, görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Atilla, burada gazetecilere yaptığı açıklamada "Eğer uykumuzda rahat uyuyorsak bu kahraman polislerimizin sayesindedir" dedi. Ceylanpınar güvenliğinin Türkiye'nin güvenliği için önemli olduğunu ifade eden Başkan Atilla, vatadaşa da görev düştüğümü söyledi. Başkan Atilla, " Sadece askeri ve polisiye tedbirlerle teröre karşı mücadele etmemiz yetmiyor. Halkımızın da duyarlı olması lazım. Halkımız ufak bir şüpheli durum gördüklerinde hemen 155'i aramaları gerekmektedir."dedi.

Polis kontrol noktasını ziyaret ederek görevli polislerle sohbet ettiklerini aktaran Başkan Atilla, "İlçe Emniyet Müdürümüzle beraber ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktasında görev yapan polislerimizi ziyaret ederek kendileriyle hasbihal ettik. Moral altık moral verdik. Beraber çay içtik. Halkımızın güvenle başlarını yastığa koyabilmesi için nöbetlerini sürdürüyorlar. İlçe emniyet müdürümüz ve görevli bütün polislerimize teşekkür ediyorum. Allah onları bütün kaza ve belalardan korusun. " diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar da başkan Atilla'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Sayın başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Biz burada bütün polis arkadaşlarımızla beraber 24 saat görev yapıyoruz. Vatandaşlarımıza, bu kontrol noktasında geçerken uygulama yapan arkadaşlarımızı eğer uygulama yapmıyorlarsa arasınlar bize söylesinler. Çünkü burası çok önemli bir yer. Ceylanpınar'da çıkan bombalar, Ceylanpınar'dan geçen bombalar İstanbul'da, İzmir'de patlıyor. Ülkemizde tatsız hadiselerin yaşanmaması için her daim görevimizin başındayız."