Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2016’de ülkemiz için milat denilebilecek olayların yaşandığını belirten Başkan Atilla, “2016 aziz milletimizin yeniden dirildiği, hainlere ve şer odaklarına karşı şanlı bir direnişin gösterildiği bir yıl oldu. 2017 yılının da başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, refah getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile bugünlere ulaşmamız uğruna vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum.” Dedi.

2016’nın Ceylanpınar için hizmet yılı olduğunu ifade eden Başkan Atilla, “2016 Ceylanpınar için hizmet yılı oldu. İlçemizin çehresini değiştirecek olan projeler 2017’de devam edecek. Hizmet aşkıyla geride bıraktığımız 2016 içerisinde sürdürdüğümüz hizmetleri 2017’de katlayarak sürdüreceğiz. Yaşanabilir bir şehrin inşası, daha modern ve kalite standartları yüksek bir Ceylanpınar için durmak yok yola devam diyorum.

2017’nin ülkemizin terörden arınmış, tam demokrasinin yaşandığı, tam bağımsızlık yolunda sağlam adımların atılmaya devam edildiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.