Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen Doğukent mahallesinde vatandaşların kış aylarında sorun yaşamaması için adeta kilitli parke seferberliği başlattı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, teknik ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Baydilli, ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

İncelemeler sırasında açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların evlerine rahat bir şekilde gitmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Ekiplerimiz Doğukent Mahallemizin en işlek caddesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tabi sadece Doğukent mahallemizde ekiplerimiz çalışmıyor. İlçenin tüm bölgelerinde eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz alt yapısı tamamlanan tüm bölgelere ivedi bir şekilde girerek vatandaşlarımızın evlerine rahat bir şekilde gitmesini sağlıyor. Ben Fen İşleri ekibimize yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”

Öte yandan Başkan Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinde 4 bin m2 alan üzerinde yapımı devam eden Doğukent parkında incelemelerde bulundu.