Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Ankara'da Ak Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Genel başkan Yardımcısı Kaya'ya Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi veren Başkan Baydilli'nin, ilçeye yapılması planlanan yatırımları da görüştüğü öğrenildi.

Ziyaret ile ilgili konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hem ziyaret etmek hem de Karaköprü'nün gelişimi için yapılan ve yapılacak olan hizmetleri istişare etmek için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile görüştüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Genel Başkan Yardımcımız sağ olsun teveccüh gösterdi ve bir süre ilçemiz ile ilgili görüşmemiz oldu. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Baydilli'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.