Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Memur Sen Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, sendika üyeleriyle bir araya gelip sohbet etti. Sendika üyelerine Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri ve proje çalışmalarını anlatan Başkan Çiftçi, fikir alışverişinde bulundu.

Şehir sevdası olan bir kadro ile vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Bizler şehre hizmet veren, şehirle ilgili bu şehirde yaşayan tüm kurum, kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, sendikalar hepsinde fikirlerini alıyoruz ve onlarla istişare ediyoruz. Bizim derdimiz Şanlıurfa ve her şeyin hedefinde insan var. Tüm kurum ve kuruluşların hedefinde insan var. İnsanı geliştirmek, insanın şartlarını iyileştirmek, onları iyi bir seviyeye çıkarmak hedefi var. İyi bir planlama, geleceğe sorun bırakmama, yeşil alan sorunu bırakmamak ve doğru bir planlama hepimizin hedefidir ve gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Şanlıurfa için önemli adımlar atıyoruz. Büyük yeşil alanlar devreye giriyor. GAP vadisi 1 milyon 861 bin metrekarelik yeşil alan parkı devreye giriyor. Yeni köprülü kavşak yapımında trafik anlamında sıkıntı yaşıyacağız ama bu çalışmalar yapılırken bay paslar yapılacak bir kısım yollar kapatılacak ve trafik farklı yollara yönlendirilecek, ama öyle doğru bir planlama geliyor ki master planlama ile Şanlıurfa artık rahat edecek. Şehir sevdası olan bir kadro ile çalışıyoruz. Sorun ertelemenin bir anlama yok, neşter vurup sorunu çözelim anlayışı ile hizmet ediyoruz" dedi.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, "Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyonu bulan üye sayısı ile hizmet ediyoruz. Amacımız çalışanlarımızın sosyal, özlük haklarının iyileştirilmesi, bir de var olan haksız, hukuksuzluk ve demokrasiye yapılacak darbelere karşı üzerimize düşeni yapıp, hem ülkemiz hem de çocuklarımızın geleceği için mücadele eden bir sivil toplum kuruluşuyuz.