Kurban satış ve kesim alanlarında her türlü tedbirin alındığını ifade eden Başkan Demirkol, bayram boyunca 368 işçinin temizlik ve ilaçlama alanında sahada çalışacağını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi vermek ve ekipleri denetlemek üzere Ulubatlı Mahallesindeki kurban kesim alanında incelemelerde bulundu. Birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol’a, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Denetimde işçilerle görüşerek, yapacakları çalışmalar konusunda kendilerine güvendiğini de ifade Başkan Demirkol, vatandaşlara en güzel hizmetin verilmesi talimatlarını da verdi.

“KURBAN KESİM YERLERİNDE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI”

Kurban kesim noktalarında vatandaşların her türlü ihtiyaçların temin edildiğini ifade eden Başkan Demirkol, Bayram Namazı çıkışında da, poşet dağıtımı yapacaklarını kaydetti. Başkan Demirkol, şöyle konuştu:

“Haliliye Belediyesi olarak yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla almış olduğumuz tedbirleri, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte bir kez daha gözden geçirdik. Haliliye bölgemizde, kurban kesim yeri olarak 17 alan belirlenmiştir. Kurban kesim alanlarında her türlü tedbir alınmıştır. Kurban Bayramına kadar olan sürede, kurbanların susuz kalmaması adına kurban satış yerlerinde hayvanların su ihtiyacı temin edilmektedir. Kurban Bayramında kesim yönünde kanca ve poşetler, çöp konteynerleri kesim alanında olacaktır. Ayrıca, kurban atığının çevreye yayılmaması için Bayram Namazı çıkışında tüm camilerimizde poşet dağıtılacaktır. Haliliye Belediyesi olarak halkımızın bayram dolayısıyla dini vecibelerini mükemmel bir şekilde yerine getirmesi ve ayrıca sağlık şartlarının korunması adına her türlü tedbiri almış bulunmaktayız.”

“368 İŞÇİ SAHADA OLACAK”

Haliliye Belediyesi olarak bayram boyunca 368 işçinin Haliliye halkına en iyi hizmeti verebilmek için sahada olacağını anlatan Başkan Demirkol, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün 338 personeli, 98 araç ile birlikte bayramın üç gününde mesai yapacaktır. Aynı şekilde İlaçlama Birimimiz de; 15 ilaçlama aracı, 5 motosiklet ve 30 personelle birlikte çalışma yapacaktır. Kurban kesim alanlarında da, kanın beklememesi ve çevreye yayılması için tüm ekiplerimiz anında yıkama yapacaktır. Kesim yerlerinde hocalarımız bulunacak ve tekbir ve salalarla inşallah bir bayramı daha idrak edeceğiz. Ben bu vesileyle Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Halkımızın yaklaşan Kurban Bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Allah, bütün halkımıza bayram saadetini, bayramı yaşamayı ve yaşatmayı nasip eylesin. Bayramların iki cihanda da, devamını diliyorum” diye konuştu.