Haliliye Belediyesi Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ile birim müdürleri katıldı. Halk Günü Toplantısına katılan vatandaşlar; istek, öneri, teşekkür ve şikayetlerini iletme konusunda Başkan Fevzi Demirkol ve yardımcılarıyla bire bir görüşme imkanı buldu.

Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılı Nisan ayından itibaren halkımızla buluşma adına, sahada karşılaşamadığımız, mesai dolayısıyla mahallede karşılaşamadığımız halkımızın bizimle buluşmasını sağlamak adına her ayın ilk Cuma günü, öğleden sonrasında halk günü toplantısı düzenliyoruz. Halk günü toplantımızda, başkan yardımcılarımız, tüm müdürlerimizle birlikte halkımızın ihtiyacını, taleplerini, tavsiyelerini dinledik. İletileri, birim müdürlerine ileterek çözüm buluyoruz. Bugün yapmış olduğumuz halk günü toplantımız, Haliliye Belediyesinin 39’uncu halk günü toplantısıdır. Halk günü toplantımızda mesaiye bağlı olmadan, son vatandaşımız giden kadar burada birlikte olmaktayız.”