Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek ve yapılan çalışmaları mahallinde incelemek amacıyla sürdürdüğü mahalle gezisi programları kapsamında İmam Bakır Mahallesini ziyaret etti. İlk olarak mahalle muhtarlığına geçen Başkan Demirkol’u Mahalle Muhtarı İmam Deniz ve vatandaşlarla karşıladı. Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili Muhtar Deniz ve vatandaşlarla görüştükten sonra mahallede incelemelerde bulundu.

Parkta oynayan çocuklara şapka ve kitap dağıtan Başkan Demirkol, kamelyalarda oturan vatandaşlarla da görüştü. Mahallenin talep ve teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi.

Mahalledeki esnafın işyerlerini de ziyaret eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada mahalle gezisi programlarının rutin olarak devam ettiğini kaydetti. Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Mahalle gezilerimizi İmam Bakır Mahallemizle sürdürmüş bulunuyoruz. İmam Bakır Mahallemizde yapmış olduğumuz park, temizlik ve yol çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılması gerekenleri not ettik. Yapılmış olanlarla ilgili halkımızın memnuniyetini aldık. Bu bağlamda yapmış olduğumuz parklardaki, gençlerimizin, çocuklarımızın vakit geçirip, spor yapmaları bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. İmam Bakır Mahallemizde yeni oluşan sokaklar var. Bu sokaklarla ilgili de çalışmalarımız devam edecektir.”

Mahalle Muhtarı İmam Deniz de, Başkan Demirkol’un yaptığı ziyaretle taleplerinin çözüme kavuşacağını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.