Çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların taleplerini birinci ağızdan alan Başkan Ekinci, yardıma muhtaç ve hasta vatandaşların taleplerini de anında yerine getiriyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak sürdürdüğü mahalle gezilerinde vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Eyyübiye Belediyesi sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle mahalle gezileri kapsamında çat kapı yapan Başkan Ekinci, vatandaşların sorunlarına ortak olup, anında çözüm buluyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamayı hedefleyen ve bu doğrultuda gece gündüz vatandaşla bir arada olan Başkan Ekinci, Muradiye, Akabe ve Direkli Mahallelerinde çat kapı ev ziyaretlerini sürdürdü.  Ziyaretler kapsamında talepleri birinci ağızdan alan ve yardıma muhtaç ile hasta vatandaşların taleplerini yerine getiren Başkan Ekinci, vatandaşın da duasını alıyor. Geziler kapsamında çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Ekinci ve beraberindekiler sokakta oyun oynayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. ‘İnsanlarımızın gönlüne girmek, duasında yer almak kadar kalıcı bir güzellik yoktur’ diyen Başkan Ekinci, “ Vatandaşlarımızın evlerine ve gönüllerine misafir olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

İlçede sosyal belediyecilik çalışmalarıyla vatandaşlara dokunmaya ve onlara ulaşmaya devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız, Belediyemize bağlı sosyal Yardım İşleri müdürlüğü ekiplerimiz ve Ak Parti İlçe Teşkilatımızla birlikte mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Bu ziyaretler kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletin şefkatli elini uzatmaya çalışıyoruz. Yine ziyaretler kapsamında vatandaşlarımızın taleplerini de alıyoruz. Sosyo ekonomik yönden dezavantajlı bir ilçe. Bu dezavantajın avantaja dönüştürme konusunda sosyal belediyecilik faaliyetleri büyük önem arz ediyor. Biz de bunun güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizlere eşlik eden muhtarlarımıza ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. “ dedi.

“FAKİR FUKARANIN YANINDA DURAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.”

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak ta Başkan Ekinci’ye fakir ve fukaranın ihtiyacına cevap verdiği için teşekkür etti. Muhtar Alak,” Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Bu çalışma ilçemizde ilk defa oluyor. Fakir insanlarımızın kapılarını kimse çalmamıştı. Ama Mehmet Ekinci Başkanım bunu başlattı. Mükemmel bir çalışma. İnsanların bu durumunu ve mutluluk gözyaşlarını görmek müthiş bir motivasyon kaynağı oluyor. Kendisine mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onun yar ve yardımcısı olsun. “şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR”

Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ise,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci ve ekibine yaşlı, engelli, fakir ve hasta vatandaşlarımıza sık sık yaptığı ziyaretler ve yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederim.  Başkanımız ve ekibi ilçemizin tüm mahallelerinde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yaptığı ziyaretler önemli ve sevindiricidir. Diğer çalışmaları gibi Başkanımızın bu çalışmaları da takdire şayandır. “dedi.