Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'nca 11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlenen "Aynı Gök Kubbe Altında Gönül Dilimiz Türkiye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından önce sanatçılar Muazzez Ersoy ve Züleyha kadınlara konser verdi.

Erdoğan, salonda 1. Yaşlılık Şurası ödülü alan 107 yaşındaki Şükriye Özbay ile yan yana oturdu.

‘’31 Mart zafer AK kadın sözü’’

Kadınlar günü buluşmasının yapıldığı salona, "Kadınlar yorulmaz, Liderini bırakmaz", "Can adadık bu sevdaya, baş koyduk AK davaya" ve "Aşk ile çalışmak bu işin özü, 31 Mart zafer AK kadın sözü" yazılı afiş ve pankartlar asıldı.

Buluşmada, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ve Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da birer konuşma yaptı.

Başkan Güven’den Erdoğan’a anlamlı hediye.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ve Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vazo ve ay yıldızlı bakır tabak hediye etti.

‘’Asla yalnız yürümeyeceksin’’

Erdoğan’ın konuşmasının ardında salonda Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Zazaca “"Asla yalnız yürümeyeceksin" yazısı açıldı.

Kadınlar günü buluşmasına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.