Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle gittiği Büyükdüzlük kırsal mahallesinde öğretmenlerle birlikte fidan dikip, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler gününü de kırsalda kutladı. Beraberinde Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan ile birlikte mahalleye giden Başkan Kuş, burada mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra ellerinde fidanlar ve hediyelerle okula geçen Başkan Kuş, okul idarecileri ve öğretmenlerle fidan dikip, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Vefakar öğretmenlerin her zamanında olacaklarını belirten Başkan Kuş, bölge sakinlerinin de taleplerini dinledi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza rehberlik eden öğretmenlerin her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Kuş, ”Çocuklarımızı ve evlatlarımızı her zaman önemsediğimizi ifade ediyorduk. Bu genç neslimize, çocuklarımıza eğitim anlamında emek veren vefakar ve cefakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu münasebet ile Büyük Düzlük köyümüze geldik, hocalarımız ile görüştük, çocuklarımız ile kucaklaştık. Bir nebzede olsa çocuklarımızı mutlu etmeye çalıştık ve ufakta olsa hediyelerimiz oldu. İnşallah sadece Büyük Düzlük köyü değil 168 mahallemizin çocuklarına bir bir ulaşacağız. Gerek çocuklarımızı gerekse eğitim anlamında ciddi katkı sarf eden öğretmenlerimizin mutluluğu için elimizden gelen çabaları sarf edeceğiz. Ben tekrar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. “dedi.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de eğitime katkılarından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip, “Geleceğimizin inşasını oluşturacak olan gençleri yetiştiren vefakar öğretmenlerimizin bu gününde bizi yalnız bırakmayan değerli Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Kuş okullarımıza ve eğitim yönünden her türlü katkılarını sunmuşlardır. Bu münasebet ile sizlerin de huzurunda Eyyübiye Belediyesi ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Büyükdüzlük Mahalle Muhtarı Ahmet Cuya da Başkan Kuş’a teşekkür edip şunları söyledi;” Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz. Öğretmenler gününde Mahallemizi ve okulumuzu ziyaret ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum.”