Mehmet Yavuz; “Şehit ve gaziler vurulunca değil, unutulunca ölürler. Bizleri unutmayan kıymetli basınımıza ve vefakar gazeteci gönül dostlarımıza canı yürekten sevgi ve saygılarımla” dedi.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Gazi Mehmet Yavuz teşekkür yazısı şöyle; “Basınımızın Saygıdeğer temsilcileri, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yaptığımız faaliyetlerimizin kamuoyunda duyulması ve bilinmesi için, bizlere olan sevginize olan inancımızla, düzenlediğimiz haber ve açıklamaları sizlere WhatsApp ve Facebook üzerinden gönderiyoruz. Bizlere sahip çıkarak, şehit ailelerimizin, gazilerimizin sesi olmanız, faaliyetlerimizi gazeteleriniz üzerinden kamuoyuna duyurmanız bizleri son derece mutlu ediyor.
İçinde bulunduğunuz çeşitli sıkıntılara rağmen meslek onurunuzla yaptığınız görev her türlü takdirin üstündedir. Sorunlarımıza, sıkıntılarımıza, çalışmalarımıza göstermiş olduğunuz duyarlılık bize güç ve moral vermektedir. Vatanını, milletini, bayrağını seven, şehitlerimizin emanetleri ailelerimize ve  gazilerimize sahip çıkan yerel basın kuruluşlarımıza ve bu saygın kuruluşlarımızın siz saygıdeğer mensuplarına Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz adına şükran duygularımızla teşekkür ediyorum. Şehit ve gaziler vurulunca değil unutulunca ölürler. Bizleri unutmayan kıymetli basınımıza ve vefakar gazeteci gönül dostlarımıza canı yürekten sevgi ve saygılarımla.”