Başkan Yavuz Başta Bakanlarımız Sayın Süleyman Soylu, Faruk Çelik, Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valimiz Göngür Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseali, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi,Ak Parti İl Başkanı Zenel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanlarımıza İl Emniyet müdürümüz Eyüp Pınarbaşı, Viranşehir Kaymakamız Ömer Çimşit, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Komutan Albay Kemal Timuroğlu Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici nezdinde tüm çalışma arkadaşlarına, şehit yakınları adına teşekkür ettiğini belirten Yavuz, şunları kaydetti:

Viranşehir’de Kalleşçe yapılan bombalı saldırıda Şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay ve Emniyet Bekçisi İbrahim Kete Günak'ın cenaze töreni Viranşehir’imize Şanlıurfa’mıza ve ülkemize yakışır bir tören olmuştur. Acımıza rağmen metanetimizi koruyarak birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz törene emeği geçen Şanlıurfa Valiliğine, Viranşehir Kaymakamlığına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, Şanlıurfa ve Viranşehir Emniyet Müdürlüğüne Şanlıurfa ve Viranşehir Jandarma Komutanlığına, Şanlıurfa İl Müftülüğüne, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Viranşehir Belediyesine emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Cenaze törenine ve defin işlemine katılanlara da teşekkür ettiklerini aktaran Yavuz, açıklamasını şöyle tamamladı:

Başta Bakanlarımız Sayın Süleyman Soylu, Faruk Çelik, Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valimiz Göngür Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseali, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi, İl Emniyet müdürümüz Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Komutan Albay Kemal Timuroğlu Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşu başkanlarına, daire müdürlerine, basın mensuplarına ve duyarlı vatandaşımıza, bizleri yalnız bırakmadıkları için şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ederiz. Şehitlerimizin yakınlarına Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.