Çaylarbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinledi. Mahalle sakinleriyle devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kırsal mahallelerde ayrım gözetmeksizin vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek adına her alanda hizmetlerin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz büyük mahallelerimizden biri olan Çaybaşı mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Hem yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemek, varsa noksanlıklarını gidermek amacıyla ekipte yer alan arkadaşlarımızla birlikte mahalle sakinlerimiz ile görüştük." 

Çalışmaların kırsalın yanı sıra kent merkezinde de sürdüğünü vurgulayan Yılmaz, "Bizler bir yandan şehir merkezini yapılandırırken öte yandan da kırsal mahallelerimizde de durmaksızın çalışmalar devam ediyoruz. Stabilize malzemeyle mahalle sokaklarımızı yaparak yollarını tamamlamaya çalışıyoruz. Öte yandan kırsaldaki daha büyük yerleşim yerlerinde ise kilitli parke taşı ve beton yol çalışması yürütüyoruz. Çaylarbaşı mahallemizdeki çalışmaları yerinde gördük, çok yakın bir zamanda geri kalan noksanlıkları da tamamlayacağız" dedi.

Çok büyük bir coğrafi alana sahip olduklarının altını çizen Başkan Yılmaz, tüm imkânların seferber edildiğini belirtti. Çalışmalar neticesinde mağduriyetleri giderdiklerini ifade eden Yılmaz, "Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız hemşerilerimiz artık kışın çamurdan yazın toz dumandan kurtulmuş olacaklar. Çaylarbaşı sakinleriyle hasbıhal etme imkânı da buldum, bundan sonrada fırsat oldukça kırsal mahallelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Çaylarbaşı Mahalle Muhtarı Osman Altuntas ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.