AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Altındağ'da koltuk döşemecisi görünümündeki bir dükkan ile Mamak'ta bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Dükkana düzenlenen operasyonda şüpheli M.E gözaltına alındı. Polis ekiplerince dükkanda yapılan aramalarda, koltuk döşemelerine saklanmış halde 5 tabanca, değişik çaplarda 237 tabanca fişeği ve 3,80 gram esrar bulundu.

Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren ekipler, aynı çetenin Mamak'ta bir evi uyuşturucu satışı için kullandığını belirledi.

Adrese düzenlenen operasyonda, A.S ile N.Ö gözaltına alınırken, 20 kilo 50 gram esrar, 2 bin 100 adet captagon hap, 27,90 gram captagon tozu, 3 hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerin, evin kömürlüğünü uyuşturucu paketlemek için kullandıkları belirlendi.

Gözaltına alınan zanlılardan M.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.S ile N.Ö'nün emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Ayrıca söz konusu uyuşturucu çetesinin elebaşı olan A.Ö'nün daha önceki operasyonlarda yakalandığı ve şu anda tutuklu olduğu öğrenildi.