Her platformda vatandaşlarla bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin düzenlediği toplantıya katıldı.
 
Dernek üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri ve projeleri anlattı.
 
Program sonrası açıklama yapan Başkan Baydilli, “İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin daveti üzerine burada Dernek Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldik.  Öncelikle davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’mız hızla büyüyüp gelişiyor. En fazla büyümede Karaköprü’müzde gerçekleşiyor. Bu büyümede İnşaatçılar ve Yapıcıların faktörü çok büyük. Karaköprü Belediyemizin hizmetlerini anlattık. Karaköprü ilçemizdeki eksikliklerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizi buraya davet eden İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ise, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ziyareti kendilerini onurlandırdığını belirterek, çok güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.