Şanlıurfa merkez ve ilçe belediye başkanları, Siverek ilçesinde istişare toplantısı yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Paşa Konağı Tesislerinde bir araya geldi.

Yaklaşık 4 saat süren istişare toplantısı yapan başkanlar, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin Yılmaz'dan bilgi aldı.

Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Arkadaşlarımızla gerek büyükşehir belediyemizin hizmetleri, gerekse ilçe belediye başkanlıklarımızın hizmetleri konusunda görüştük. Gayet verimli geçti, hepimiz Şanlıurfa'ya hizmet ediyoruz, ilçelerimize hizmet ediyoruz, bunu bir sevdayla yapıyoruz. Güzel kararlar verildi, Allah'ın izniyle bu kararların uygulanması noktasında hepimiz birlikte hareket edeceğiz." diye konuştu.