8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle BELSAN A.Ş toplantı salonunda düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar’ın eşi Hülya Açar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar’ın eşi Nesrin Özçınar, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz’ın eşi Güler Ayaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Ümran Mutlu Bilim, Büyükşehir Belediyesi Kadın Şube Sorumlusu Müdürü Sibel Toptan, BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak’ın eşi Yeşim Urmak ve BELSAN A.Ş’de çalışan kadın personeller katıldı.

Kadının toplum, aile ve iş  hayatındaki değeri hiçbir zaman tartışılamaz olduğunun altını çizen BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak, Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka güçlü bir kadın vardır. Kadınlar toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarındandır. BELSAN A.Ş olarak başarılı işler çıkarıyorsak burada kadınlarımızın payı oldukça fazladır. BELSAN A.Ş kadın personelleriyle daha güçlü ve başarılıdır. Bu vesilelerle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Kadınların önemli varlıklar olduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi şunları söyledi;

“Kadın olmak önemlidir. Kadın olduğumuz için kendimizle gurur duymamız gerekiyor. Ülkemizin kadınları güçlüdür, güçlü olduğumuz için her şeyin üstesinden de gelmeyi başarabiliriz. Burada çalışmanızda bunun bir ispatıdır. Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü Türkiye diyorum. Nezaketlerinden ve davetlerinden dolayı BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak beye ve eşine teşekkür ediyorum.2 gündür kadınlar günü kutlaması yapıyoruz ama bu gün farklı bir kulvarda oldu, kendimizi çok özel hissettik. Dünya Kadınlar gününüzü kutluyor sağlıklı ve huzurlu nice seneler diliyorum” dedi.

Ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle BELSAN A.Ş’de çalışan kadın personellere çeşitli hediyeler takdim edildi.