AK Parti İl Başkanlığı görevinin ardından vatandaşlarla bağını koparmayan ve sık sık bir araya gelen Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde ise sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve teşkilat üyeleriyle esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, dünde sabahın erken saatlerinde güne Balıklıgöl’de başladı.

Şanlıurfa’nın Tarihi Kapalı Çarşılarında dükkanlarını açan esnafa hayırlı işler dileyen Beyazgül, vatandaşlarla bekledikleri hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Beyazgül, ziyaretlerinde halkın kendisine görev vermesi halinde, dünyanın gelişmiş ülkelerinde belediyecilikle ilgili yeniliklere kayıtsız kalmayacaklarını, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, basın, kurumlar ve üniversite ile sıkı iş birliğine girerek kentin sorunlarını tüm paydaşlarıyla masaya yatıracaklarını ve çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

MEDYAURFA.COM