Her kesimden vatandaşı ağırlayan Beyazgül, tebrikleri kabul etti. Başkan Beyazgül’e başarı dileyen vatandaşlar, kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçmenlerin büyük bir teveccühüyle başkanlık koltuğuna oturan Başkan Beyazgül Başkanlık mesaisinin ilk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek onların emrinde olduklarını belirtti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Beyazgül, “Tüm hemşerilerimi gönülden selamlıyorum bu gün vatandaşlarımız ile bir araya gelerek tebriklerini kabul ediyoruz. Allah razı olsun vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi var biz onları seviyoruz onlarda bizleri seviyor. Tüm Hemşerilerimizin dualarını bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ise, “Uzun bir seçim çalışmasından sonra Şanlıurfa halkı bir destan yazdı. Halkımız üstüne düşen vazifeyi yapmıştır şimdide görev bizlerdedir. Allah’ın izni ile Şanlıurfa hizmetin en iyisine layık olduğunu görecektir. Yeni seçilen Başkanlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Beyazgül’ün tebrik kabul etme programı Büyükşehir Belediyesi Sakıbın Köşkü Sosyal Tesislerinde 2 gün boyunca devam edecek.