Şanlıurfa’nın en modern spor kompleksi olan ‘’Fizyo Athletic’’ bilimsel olarak kanıtlanan ve klinik olarak da test edilen ‘’Exilis’’ yöntemiyle sağlıklı ve ince bir bedene sahip olmanızı sağlıyor.

MEDYAURFA.COM editörleri ‘’Exilis’’ sağlıklı incelme yöntemini Fizyo Athletic’in tecrübeleri spor hocalarına sordu.

Merak edilen yöntemle ilgili sorular ve cevapları…

Kimlere Uygulanır ?

Exilis yönetimi yaş farkı gözetmeksizin herkese uygulanabilir. Egzersiz ve diyetlerle desteklenerek bu yöntem uygulanmaktadır. Bu uygulama yüksek maliyetli ve iyileşme süreci gerektiren cerrahi işleme gerek duymadan estetik bir farklılığa sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Uygulama ne kadar sürede tamamlanmaktadır?

Vücut şekillendirme için en az 4-6 seans tavsiye edilmektedir. Bu seanslar 4-5 günlük aralıklarla uygulanır ve hastalarda ikinci seanstan sonra gözle görülür şekilde iyileşme meydana gelmektedir.

Nasıl Sonuçlar Beklemeliyim?

Genel itibar ile ikinci uygulamadan sonra iyileşmeler gözle görülür hale gelmeye başlar ve 6 ay içerisinde çok daha belirgin hale gelir. En iyi sonuçları elde etmek için tedavi sırasında ve aralarda verilen tavsiyelere uyulmalı ve bol miktarda su tüketilmelidir. Ve en önemlisi spor olmadan asla bu yöntemi tek başına uygulanmamalıdır.

Exilis Yöntemi İle Artık Bölgesel Zayıflama, Selülit Giderme, Kırışıklık Giderme işlemlerini çok kolay ve rahat bir şekilde spor kompleksinde uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Fizyo Athletic Spor Kompleksinde Bayanlara özel hoca eşliğinde özel hizmet verilmektedir.

Adres :  Karşıyaka Mah. Recep Tayyip Erdoğan Cad. 4024 Sk. Kahyaoğlu Apt Altı No: 12 Karaköprü / Şanlıurfa

İletişim : (0414) 347 18 86