Başkan Demirkol birimde bulunduğu sürede gelen çağrılara ise yanıt vererek, taleplerle ilgili birimlere gereken talimatları verdi. 

Kentin en etkin halkla ilişkiler organizasyonlarından biri olan Haliliye Belediyesi 444 22 63 Beyaz Masa hattı bugün Başkan Demirkol’u ağırladı. Hatta gelen çağrılara yanıt veren Demirkol, çağrı sahiplerine ismini vermeden önce talepleri dinledi, bilgi verdi ve çağrının gereklilikleri için kayıtları oluşturdu. 

Birim denetiminden çıkan Demirkol burada birimle ilgili kısa bilgiler paylaştı. Demirkol: “Haliliye Belediyesi olarak bizim hizmet anlayışımızda öncelikle vatandaşımızın memnuniyeti söz konusudur. Bu bağlamda bizden talep edilen hizmetleri bize ulaştırmada, vatandaşımızın ulaştığı ilk noktamız olan Beyaz Masamızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. 444 22 63 nolu hattımıza gelen vatandaş taleplerinin bir kısmını kendimde dinledim. Bu şekilde vatandaşlarımızı dinleyerek, çalışmalarımızı bir kez daha test etmiş oluyoruz. Vatandaşımızın bu numaraya ne kadar müracaat ettiğini ve yine aynı şekilde dönüşlerin nasıl olduğunu bir kez daha arkadaşlarımızla birlikte inceleme imkanı bulduk. 444 22 63 nolutelefonumuz Haliliye Belediyesinin hizmet alanına giren bütün konularla ilgili vatandaşımızın müracaat edeceği bir noktadır. Haftanın 7 günü gece saat 12:00’a kadar arkadaşlarımız telefonlara cevap vermektedir. Talepleri ilgili müdürlüklerimize aksettirmektedir. Daha sonrasında bu hizmetin gerçekleşmesi ile birlikte vatandaşımıza geri dönüş sağlamaktadır.”

TALEBİN, TEŞEKKÜRÜN, HİZMETİN BİRİMİ: BEYAZ MASA  

2014 yılından bu yana hizmet veren Beyaz Masa Birimi bugüne kadar 55 bin 425 kişinin çağrılarına yanıt vererek, taleplere karşılık buldu. Bu yıl içinde 15 bin 291 çağrı beyaz masada işlem gördü. 

KENTİN EN ETKİN HALKLA İLİŞKİLER ORGANİZASYONLARINDAN BİRİ

4442263 numaralı Beyaz Masa Birimi, vatandaşlara 365 gün boyunca saat 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Haliliye Belediyesi Beyaz Masa servisini arayan vatandaşların talepleri, personeller tarafından kaydedilerek sorunun çözülmesi için ilgili birimlere iletiliyor. Yapılan çalışmaların ardından personeller, vatandaşlara geri dönüş yapıp talepleriyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor.