Suriye’de it dalaşının başladığını söyleyen Fatih Bucak ‘’Amerika direk karşısına Rusları aldı. Satranç tahtasında yerler alındı’’ dedi.

Amerika’nın Suriye’ye müdahale edeceği iddiasında da bulunan Bucak ‘’Rusya karşı çıkacak. İsrail Amerika ile hareket edecek. Hem Ruslara, hem Suriyeli Araplara gizli savaş yürütecek. İngiltere toprak ve petrolün peşine düşecek ve Türkiye’den toprak alma gibi çirkin düşüncelere dalacak. Türkiye kendi sınırında sınır ihlalleri yüzünden çatışmalar yaşayacak Araplarla. Tabi ki İngilizlerin satranç tahtasındaki at ve kale hareketi ile olacak. Türkiye bu numaraları yemeyecek ve ROK yapacağız. ROK’tan dolayı bize kurulan tuzağı çoban matı ile bertaraf edeceğiz. Suriye ikinci Vietnam olmaz umarım. Sert kayaya yani Rusya’ya çatacaklar sonuçta. Bizim tarafımız yok. Biz toprak bütünlüğümüzün peşindeyiz. Topları hele bir bizim bahçeye kaçsın, inşaata topu kaçmış lolipopa çeviririz. Mizah olmazsa olmaz. Zira bu küresel emperyalist güçler anca bizi güldürür. Biz zemin sert mi yumuşak mı diye dördüncü kattan atlayıp, gözünü hastanede açan bir milletiz. Tüpü çakmakla kontrol edeniz. Bu hamleler anca hoşumuza gider ve vız gelir tırs gider. Başkan Biden sende harbi baydın artık. ‘’ dedi.

Bir 1 kişi, sakal, saç, ayakta ve dış giyim yakın çekimi olabilir

Bucak, analizinin sonunda bir notta paylaşarak ‘’Bu kafadan uydurulmuş bir komplo teorisi ve senaryodur. Çokta ciddiye almayın’’ ifadelerini kullandı.