Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetim Genel Müdürlüğüne, Genel Müdür olarak atandı.

Adım adım başarı hikayesi…

Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu, 1991-1997 yıllarında DSİ 16. Bölge Müdürlüğü (Atatürk Barajı) nda kontrol mühendisi olarak göreve başladı. 1997-2003 yılları arasında Aplikasyon Metraj Şube Müdürü olarak da görev yapan Büyükhatipoğlu, 2003-2006 yılları arasında DSİ 15. Bölge Müdürlüğünde Atatürk Barajı Şube Müdürlüğü ve Bölge Müdür Vekilliği yaptı.

Şanlıurfa kırsalındaki hizmetlerde imzası var…

Büyükhatipoğlu, 2011 ve 2014 yılları arasında 4 yıl Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaptı. Büyükhatipoğlu, Genel Sekreterliği döneminde, görev alanı sorumluluğunda yapılan birçok hizmete imza attı. Büyükhatipoğlu, Büyükşehir yasası ile kurumun kapanması neticesinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Başarısını bakanlıklarda sürdürdü...

Büyükhatipoğlu, ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Daire Başkanı olarak atandı. Daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, 2016/88 sayılı kararname ile Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa’nın tarımdaki projelerinin takipçisi oldu.

Büyükhatipoğlu, bugün de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak atandı.

Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu’na, MEDYAURFA.COM ailesi olarak başarılar diliyoruz…

MEDYAURFA.COM