Vatandaşlar ile bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf ve vatandaş ziyareti programlarını tarihi çarşı bölgesinde devam ettirdi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Canpolat, görüştüğü vatandaşlar ile sohbet ederek, talep ve önerilerini aldı. Vatandaşlardan gelen iletilerin çözümü için müdürlüklere talimatlar veren Başkan Canpolat, yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi. Her iki başkan ile görüşen vatandaşlar da, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Aşevi Derneğini de ziyaret eden her iki başkan, Dernek Başkanı Ali Topal ile görüşüp, yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Topal, “İki değerli başkanımız bizleri ziyaret etti. Bundan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, derneğimizden yardım alan kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat da, esnaf gezisi ve ziyaretlerine ilişkin şunları söyledi:

“Sabahın erken saatlerinde Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ile birlikte çarşı bölgemizde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Aşevi Derneğimizi ve Başkanı Ali Topal hocamız ile görüştük, istişarelerde bulunduk. Bu memleket bizim, inşallah el ele vererek altından kalkamayacağımız bir yük yoktur. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz.”

Başkan Mehmet Kuş ise ziyaretle ilgili, “Sabahın erken saatlerinde halkımızla, esnafımızla buluştuk. Esnafımızı dinledik, sıkıntılarını ifade ettiler. Sıkıntıların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Her iki başkan temaslarının ardından, bölgeden ayrıldı