Başkan Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı dolayısıyla kurulan Kardeşlik Sofrasına gelemeyen ve hastanelerde yakınlarını bekleyen vatandaşların yanında oluyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yapılan kayıtların incelenmesi sonucu belirlenen ailelere, Ramazan Ayının ilk gününden itibaren iftar öncesi sıcak yemek ikramında bulunuluyor. Ekipler, ailedeki kişi sayısı kadar içerisinde çorba ve ana yemeğin bulunduğu sıcak yemekleri, ailelerin evlerine bırakıp, afiyet olsun dileklerini iletiyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi, Haliliye EK Bina ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bekleyen hasta yakınlarına da, her gün iftar öncesinde sıcak yemek ikramında bulunuluyor. Görevliler, hastane bahçelerinde bulunan uygun alanlar sofralar kurup, istenilmesi durumunda da hasta yakınlarına bizzat yemekleri taktim ediyor.

Yapılan hizmetten yararlanan vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ramazan Ayında iftar vakti kendilerine sağlanan imkandan dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini söylediler