Sabahın erken saatlerinde mahalle gezileriyle başlayan ardından esnaf ziyaretleri ile devam eden seçim çalışmaları kapsamında AK Başkan Adayı Canpolat, bir yandan esnaf gezilerini sürdürürken diğer yandan ilçe merkezi ve kırsalda ise ev toplantılarına devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ile birlikte esnaf gezileri kapsamında İpekyol Caddesi esnafını ve bölgedeki işyerlerini ziyaret ederek destek ve dua isteyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

CANPOLAT: URFALILARIN AK DAVAYA OLAN İNAÇARI TAM

İpekyol Caddesindeki esnaf gezilerinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat, “Urfalıların AK Partiye AK Davaya olan inançları tam. İnşallah bizlerde onlara hizmetkâr olmaya geliyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

CANPOLAT’A HALİLİYE KIRSALINDAN DESTEK SÖZÜ

Haliliye ilçesine bağlı Oğulbey kırsalında kanaat önderleriyle görüşen, dua ve destek isteyen Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat, vatandaşları dinledi onların dilek ve önerilerini not aldı.

İlçe merkezinde olduğu gibi kırsalda da vatandaşların teveccühlerine mazhar olduklarını ifade eden Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat, “Biz onlarla varız. Bu davada bu bayrak altında mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Bizi misafir ettikleri için herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ile Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek kendilerine gösterilen desteklerin partilerine güç kattığını söyledi.