Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarını sürdüren AK Vekil Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Karaköprü ’ye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek kırsaldaki vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Cevheri ve Başkan Baydilli’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliği için AK Parti’ye oy isteyen AK Vekil Cevheri, Şanlıurfa’nın güçlü bir şekilde meclise gitmesini istediklerini söyledi.

Kırsal gezilerinden sonra açıklama yapan Ak Vekil Cevheri, her gittikleri yerde güzel karşılandıklarını ifade ederken, “Karaköprü Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz her kırsal mahalleye dokunmuş ve hizmetlerde bulunmuş. AK Parti bir hizmet kervanıdır ve şehirdeki hizmeti kırsala da taşıdı. Bu seçim sadece ülkemizin değil ümmetin de kaderini değiştirecek bir seçimdir. İnşallah bu seçimlerde en yüksek oyu alarak meclisi Şanlıurfalı vekillerle dolduracağız. Bundan sonra da biz halkımıza hizmet ettikçe onların da desteği devam edecektir. Karaköprü Belediye Başkanımıza her kırsal mahalleye hizmet götürdüğü için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsaldaki vatandaşları ziyaret ederek destek talebinde bulunduklarını belirterek, “Karaköprü Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin meyvesini alacağız. Yaptığımız hizmetlere karşılık ziyaret ettiğimiz vatandaşlardan güzel bir teveccüh aldık. Mehmet Ali Cevheri vekilimiz de yoğun bir tempoyla çalışıyor ve 24 Haziran’a hazırlanıyor. Biz teşkilat olarak hep birlikte çalışırsak yüksek bir oy oranıyla seçimden çıkacağımıza inanıyorum” diyerek kırsal mahallelerdeki vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise yaklaşık 20 kırsal mahalleyi ziyaret ederek kırsalda yaşayan vatandaşlara seçimlerinin öneminden bahsettiklerini kaydetti. Başkan Aksoy, “İnşallah Karaköprü kırsalımızda oy patlaması yaşanacak ve 24 Haziran’da parti olarak çok iyi bir oy oranı yakalayacağız. Ben yoğun programları arasında bize eşlik eden ve durmadan çalışan AK Parti Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür ederim” dedi.