"Her mahalleye bir kültür evi" sloganıyla kültür evi çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi vatandaşların taziye, mevlit ve sosyal etkinlikleri ferah ve nezih ortamlarda yapabilmeleri amacıyla kültür evi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha önceye Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın ilçeye verdiği 3 kültür evinin sonuncusunun çalışmalarına da başlandı.

İLÇEDE KÜLTÜR EVLERİNİN SAYISI ARTIYOR

Ceylanpınar Belediyesi'nin çalışmalarına başladığı son kültür evi Mevlana Mahallesi'ne yapılacak. Saha zemin çalışmalarına start verilen kültür evi yakın zamanda tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacak. Daha önce ilçeye 64 kültür evi kazandıran ve şu anda da 8 kültür evi çalışmalarına devam eden Ceylanpınar Belediyesi yapılacak yeni kültür evi ile beraber ilçeye toplamda 75 kültür evi kazandırmış olacak.

"HER ŞEY GELİŞEN, BÜYÜYEN VE MODERN BİR CEYLANPINAR İÇİN"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ilçeye yeni bir kültür evini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Altun, "Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın girişimleri sonucunda yeni kültür evini ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kültür evlerimizin sonuncusunu Mevlana Mahallesi’nde yapacağız. Şu anda kültür evi inşa edilecek alanda saha düzenlemesi çalışması yapmaktayız. Yapacağımız yeni kültür evimiz başta ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun. Her şey gelişen, büyüyen ve modern bir Ceylanpınar için" dedi.