Özbek mahalle sakinlerinden yaklaşık 40 kişinin başvurduğu pazar yeri için belediye yetkilileri tarafından kura çekimi yapıldı. Toplam 70 yer için başvuran 40 kişinin yerleri çekilen kura ile belirlendi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran yaptığı açıklamada, belediyeye semt pazarında satış yapmak için başvuran vatandaşların kura ile yerlerinin belirlendiğini söyledi. Daşkıran, "Belediyemiz tarafından Özbek Mahallesinde devasa bir semt pazarını geçtiğimiz haftalarda tamamlamış ve açılışını yapmıştık. Kapalı semt pazarımızda yer alıp pazarcılık yapmak isteyen vatandaşlarımıza müracaatlarımızı açmıştık. müracaat sonucu Özbek mahallesinde ikamet eden 40 vatandaşımız bu pazarda yer almak istediklerini beyan ettiler. Bugün onların kurasını çektik. Pazarımızın özbek mahallemize hayırlı ve bol kazanç getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Özbek Mahalle Muhtarı Sefer Muhammed Erdem de mahalle sakinlerinin ürettikleri ürünleri semt pazarında satışa sunacaklarını belirterek, "Köyümüze böyle güzel bir semt pazarı kazandırdığı için Menderes Başkana Teşekkür ediyoruz." dedi.

Mahalle sakinlerinden Esedullah Erenci ise, "Daha önce güneşin altında sebzelerimizi satıyorduk. Bize bu semt pazarını kazandıran Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.