Ceylanpınar Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Ceylanpınar modern bir görünüme kavuşuyor. Ceylanpınar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR BİR MAHALLE İLE SINIRLI KALMAYACAK

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yakın zamanda bitecek çalışmalardan sonra ise rota Cumhuriyet ve 15 Temmuz Mahallesi'ne çevrilecek. Ceylanpınar Belediyesi Fatih Sultan Mehmet mahallesinde şu ana dek 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi yaptı. Daha sonra rotanın çevrileceği Cumhuriyet ve 15 Temmuz mahallelerinde ise 70 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi yapılacak.

"HEDEFİMİZ BİTMİŞ TÜM CADDE VE SOKAKLARIMIZI KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE DÖŞEMEK"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ilçede altyapısı biten tüm cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşemesi yapılacağını ifade etti. Altun, "İlçe genelinde başlattığımız kilitli parke taşı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi de Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeyiz. Geride kalan çalışmalarda bu mahallemizde 50 bin metre kare kilitli parke taşı çalışması yaptık. Hedefimiz İmar Müdürlüğü'nün belirlediği altyapısı bitmiş tüm cadde ve sokaklarımızı kilitli parke taşı ile döşemek. Böylece ilçe halkımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmış olacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.