MERKEZ KIRSAL AYRIMI YAPMADAN HİZMETLERİ HER YERE ULAŞTIRIYORUZ

Kırsaldaki yolların son durumunu görmek, vatandaşların yapılan yollar ve diğer hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla kırsal mahalleleri ziyaret eden Başkan Atilla, Aşağıtaşyalak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Atilla, sadece ilçe merkezi değil ilçe kırsalındaki hizmetleri de önemsediklerini belirterek, merkez kırsal ayrımı yapmadan belediye hizmetlerini ilçenin dört bir yanına ulaştırmaya gayret ettiklerini söyledi. Kırsal mahallelerde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Atilla, bu kapsamda Aşağıtaşyalak Mahallesinin de yollarının asfaltlandığını belirtti. Daha önce yolların çok kötü bir durumda olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Aşağıtaşyalak Mahallemizin yolları da asfalt yapıldı. Yolun önceki halleri çok kötüydü. Öyle ki traktör bile geçemiyordu. Mahallemizin Ceylanpınar-Kızıltepe yol bağlantısı yapıldı. Çünkü bu yolumuz işlek bir yol. Çok güzel bir asfalt döküldü. Mahalle sakinlerimiz yapılan yollardan dolayı memnunlar, biz de hizmeti getirdiğimiz için memnunuz." dedi.

"YOLLARDAN SONRA SIRA MAHALLE İÇLERİNDE"

Asfalt çalışmalarının bitmesinin ardından köy için çalışmalarına başlanacağını dile getiren Başkan Atilla, "İleriki dönemlerde daha güzel hizmetleri kırsal mahallelerimize getirmiş olacağız. Ceylanpınar ilçe merkezinde ne yapıyorsak ilçe kırsalımızda da aynı hizmetleri yapacağız. Grup yolları ve ana yolları bitirdikten sonra önümüzdeki yıl kırsal mahallelerimizde bir metre bile asfaltsız yol kalmayacak. Bu da bittikten sonra mahalle içlerine yöneleceğiz ve buraları da ya asfalt ya da kilitli parke taşı yapacağız." diye konuştu.

TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULDUK, MUTLUYUZ

Mahalle Muhtar Hamit Polat, Ceylanpınar Belediyesi ve büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, özellikle yollarının asfaltlanması dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür etti. Mahalle sakinlerinden Fahrettin Polat da, geçmişte bozuk yollar dolayısıyla çok sıkıntılar çektiklerini ancak artık yol çilesinin bittiğini belirtti. Mahalle Eski muhtarı Abdülkadir Polat ise yolların yapılaması dolayısıyla tozdan ve çamurdan kurtulduklarını ifade etti. Süleyman Turgut da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.