Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ilçe merkezinde olduğu gibi ilçe kırsalında da çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yukarı Durmuş ve Aşağı Durmuş mahalleleri arasında stabilize yol çalışmasının sürdüğünü ifade eden Daşkıran, "Bugün ilçemize bağlı Yukarı Durmuş ile Aşağı Durmuş arasındaki yolun stabilize yapıldığı çalışma alanına geldik. Bu çalışmada başta büyükşehir belediyemiz kırsal daire başkanlığı ekiplerince ve büyükşehir koordinatörlüğünde ve bizim de desteklerimizle yapılan bütün bu çalışmaları harfiyen takip etmekteyiz. İlçe merkezine nasıl hizmet veriyorsak ilçe kırsalımıza da yanı hizmeti veriyoruz." dedi.

Mahalle sakinlerinden Cemil Demirtaş, "Yollarımız çok kötüydü, büyükşehir belediyesi ve Ceylanpınar Belediyemize teşekkür ediyoruz. Köyümüzle çok ilgileniyorlar. Çalışmalarından dolayı bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Ali Demirtaş ise, Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnu olduklarını ifade etti.