AK Parti genel merkezi tarafından Cumartesi günü düzenlenmesi beklenen ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un katılacağı aday tanıtım toplantısı iptal edildi. Listede var olan bazı isimlerin değişmesinden sonra listenin ileri bir tarihte açıklanacağı öğrenildi.

CEYLANPINAR MENDERES ATİLLA DİYOR

Sosyal medyada yayınlanan ve partiye yakın kaynaklardan sızdırıldığı söylenen listede Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla’nın dışında bir isim olarak lanse edilmişti. Başkan Atilla’nın adını görmeyen Ceylanpınarlılar,  tepkilerini sosyal medyada dile getirmeye başladı. Başkan adayı olarak Menderes Atilla’yı görmek isteyen Ceylanpınarlılar Ak Parti Genel Merkezi'ni arayarak bahsi geçen isme adaylığın verilmesini halinde belediyeyi HDP'nin kazanacağını ifade ettiler. 5 binden fazla Ceylanpınar’dan tepki telefonu alan Ak Parti Genel Merkezi’nin telefonları adet kilitlendi.

CEYLANPINAR TWİTTER'DE TT (TREND TOPİC) OLDU

Gerek sosyal medya gerekse de Ak Parti Genel Merkezi’ni arayarak tepki gösteren Ceylanpınar halkı bununla da yetinmedi. Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'de “Menderes Atilla yalnız değildir” hastaghı açan ve Başkan Atilla’ya destek çıkan ilçeye hakkı ülke gündemine oturdu. Öyle ki sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’da Ceylanpınar ve Menderes Atilla ismi gündem oldu.