Muratlıda devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Atilla, Ceylanpınar'ın dört bir yanına mahalle ayrımı yapmadan hizmet götürdüklerini söyledi. Ceylanpınar'ın yaşam standartlarını arttırmak amacıyla geceli gündüzlü çalıştıklarını aktaran Başkan Atilla, alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan imara kadar birçok alanda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Çalışmalar kapsamında Muratlı Mahallesinde 7 bin metrekare üzerine güzel bir parkın yapımına başladıklarını dile getiren Başkan Atilla, sosyal alanları sadece ilçe merkezinde değil kırsal mahallelerde de yaptıklarını kaydetti.

ANA CADDEDE YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Muratlı Mahallesinin ana caddesini de yenilediklerini aktaran Başkan Atilla, "Muratlı Mahallemize 7 bin metrekare alan üzerine güzel bir park yapıyoruz. Çalışmalarımıza başladık. Parkın yapımı ile birlikte mahallemizin ana caddesini de ıslah edeceğiz. Kaldırım ve aydınlatma direkleri koyacağız. iki çalışmamız bir arada yürüyor. Geçtiğimiz yıl mahallenin yarısını kilitli parke taşı yapmıştık. Bu yıl da kalan kısmını tamamlayacağız. Ekiplerimiz süratli bir şekilde çalışıyorlar. İnşallah Muratlı mahallemizi yaşanır güzel bir yer haline getireceğiz." diye konuştu.