Başkan Fevzi Demirkol, Ortopedik Engelliler Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Başkan Demirkol’u, burada Dernek Başkanı Hüseyin Şat ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek üyelerinin çevrelerinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtmaları amacıyla derneğe kırtasiye malzemeleri getiren Başkan Demirkol, malzemeleri Dernek Başkanı Şat’a teslim etti.

Başkan Fevzi Demirkol’a, dernek üyeleri adına teşekkür eden Dernek Başkanı Hüseyin Şat, yaptığı açıklamada, “Engelli dostu Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, her zaman yanımızda olmuştur. Gıda yardımı olsun, kırtasiye yardımı olsun, gezi programlarında her zaman yanımızdadır. Allah razı olsun.” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırmanın vazifeleri olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak halkımızın tümünün hizmetinde olmak istiyoruz ve halkımızın tümünün hizmetindeyiz. Bu vesileyle her yaştan engelli, engelsiz, cinsiyet ayrımı yapmadan bütün kesimlerin hepsinin hizmetindeyiz. Engelli kardeşlerimiz, bize geçmiş yıllardan beri çalışmalarımızda destek vermektedir. Haliliye Belediyesinin çalışmalarına engelli kardeşlerimiz de katkıda bulunmaktadır. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimize kırtasiye desteğimiz devam etmektedir. Engelli kardeşlerimiz, kırtasiye desteğini kendi çevrelerindeki, mahallelerindeki öğrencilere dağıtacaklardır. Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret ettik ve Dernek Başkanımız Sayın Hüseyin Şat bizi muhabbetle karşıladı. Engelli kardeşlerimizin, sosyal hayata engelsiz şekilde katılmalarını sağlamak belediye olarak vazifemiz. Fiziksel şartlarda engellilerimizin önündeki engeli kaldırmak ayrıca zihindeki engelleri kaldırmak bizim görevimizdir. Tüm engelsiz vatandaşlarımızın nasıl tatil yapma, yaz aylarında değişik yerlere gitme ihtiyacı varsa geçtiğimiz aylarda bu engelli kardeşlerimizin de tatil yapmalarını sağladık. Bize bu katkımızdan dolayı teşekkür ettiler. Bende kendilerine Haliliye Belediyemizin çalışmaları için dağıtacakları kırtasiye seti için kendilerine teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimiz her zaman için belediye çalışmalarında, kendileri de bir belediye çalışanı gibi yer almaktadırlar. Allah hepsinden razı olsun.”