Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol, kamuda paylaşım anlayışı içerisinde cami ve ibadethanelerin ihtiyaçlarını giderdiklerini kaydetti.
 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 01-07 Ekim haftasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu’yu ziyaret etti. İlçe Müftüsü Okulu’yu ziyaret eden Başkan Demirkol, Haliliye ve diğer ilçelerde yaptıkları çalışmaları anlattı. Türkiye Cumhuriyeti’nin sağladığı imkanlarla Kamuda paylaşım ilkesi ile cami ve ibadethanelere destekte bulunduklarını anlatan Başkan Demirkol, eğitim kurumlarının da ihtiyacını gidermeye gayret gösterdiklerini söyledi.
 
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerini temsilen Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu’yu ziyaret ettiklerinin altını çizen Başkan Demirkol, şu ifadeleri kullandı: “Bizi kabul buyurdukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla da tüm din görevlilerimiz haftasını tebrik ediyoruz.  İnsanlarımızı yetiştirme milli ve manevi duygularla mücehhez bir nesil yetiştirme konusunda gayretlerinde başarılar diliyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz.  Aynı zamanda tebliğ görevini yaparken Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kuruluşu olarak Haliliye Belediyemizi yanlarında hissetmelerin istiyoruz.  Bu insanlar bizim, Haliliye’mizi, Şanlıurfa’mızı en huzurlu, en güvenli insanların yaşadığı bir ortam oluşturmak istiyoruz. Bu hususta gayretleri için tüm din görevlilerimize teşekkür ediyoruz.”
 
Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ise her zaman kendilerine destek oldukları için ve sürekli yanlarında olduğu için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.