Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen 2017 Eylül ayı Halk Günü Toplantısı kapsamında vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Başkan Fevzi Demirkol’a istek, tavsiye ve teşekkürlerini ileterek, iletilerine yanıt buldu. Haliliye Belediyesi Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ile birim müdürleri katıldı. Halk Günü Toplantısına katılan vatandaşlar; istek, öneri, teşekkür ve şikayetlerini iletme konusunda Başkan Fevzi Demirkol ve yardımcılarıyla bire bir görüşme imkanı buldu.

Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız 2014 yılı Nisan ayından bu tarafa; “ilklerin belediyesi olacağız” dedik. Şanlıurfa’da bir ilk uygulamayı başlattık ve her ayın ilk Cuma günü ucu açık olmak üzere bütün müdürlerimizin ve halkımızın katıldığı halk günümüz devam ediyor. Bugün kırkıncısını gerçekleştiriyoruz. Tüm müdürlerimiz katılmaktadır. Sokakta, sahada karşılaşma imkanı bulamadığımız, gün içerisinde, hafta içerisinde bize iletilmesi gereken talebi, isteği olan vatandaşlarımızla ucu açık olmak üzere buluşuyoruz. Halk günümüze teşrif eden tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Halk gününde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anında yerine getiren Haliliye Belediyemizin tüm müdür ve personellerine teşekkür ediyorum. Halk günü toplantımızda vatandaşlarımızla bire bir, tek tek ilgilenerek, gizliliği koruyoruz.”