Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Fen İşleri, Temizlik, Park Bahçe birim müdürleri ve teknik heyetle birlikte mahalle gezileri kapsamında Şehitlik Mahallesini ziyaret etti. Başkan Demirkol, ilk olarak Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş'u Muhtar Evi'nde ziyaret ederek daha sonra mahalle gezisine çıktı. Gezi kapsamında esnaf ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen öneri, istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alan Başkan Demirkol, çözümü için ilgili birim müdürlerine iletti. Başkan Demirkol'a, vatandaşlar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.  Mahalle yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "

Sabahın erken saatlerinden itibaren Şehitlik Mahallemizde muhtarımız Sayın Mehmet Karakuş Beyefendi ile birlikte ve Fen İşleri, Park Bahçe ile Temizlik İşleri Müdürlerimizle birlikte mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmaları birlikte inceledik.  Vatandaşlarımızla sohbet etme, vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk. Şehitlik Mahallemizde halkımızın hizmetlerimizle ilgili memnuniyetini ve yapılacaklarla ilgili taleplerini aldık. Bu bağlamda bizi sıcaklıkla karşılayan Şehitlik Mahallesi Muhtarımızın şahsında Şehitlik Mahallesinin tüm halkına saygılar sunuyoruz ve Haliliye'ye Şanlıurfa'ya saygılar sunuyorum."

Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş ise ziyaretinden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür etti. Başkan Demirkol'a mahalle ile ilgili iletecek bir sorunu olmadığını aktaran Muhtar Karakuş, Mahallenin bazı ufak eksikliklerinin de Başkan Demirkol'un takipçisi olarak anında giderileceğini ifade etti.