Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kirvem Belediyem Olsun” sünnet şöleni, geçen cumartesi günü yapıldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen sünnet şöleninin ardından 200 çocuğun cerrahi işlemleri hastanelerde doktorlar tarafından yapıldı. Başkan Fevzi Demirkol da, sünnet olan çocukları Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Hizmet binasında ziyaret etti. Çocuklar ve aileleri ile sohbet eden Başkan Demirkol, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtan Başkan Demirkol, sünnet şöleni uygulamasının devam edeceğini ifade etti.

“Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız zaman, halkımızın tüm ihtiyaçlarını, gençlerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve kadınlarımızın sosyal hayata katılmalarını sağlamak için gerekli tüm şartları sağlayacağımızı ifade ettik” diyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Benim bir belediyem var anlayışı içerisinde kurumlara güvenmelerini sağlamak istedik. Çocuklarımızın sünnet olması inancımızın gereği, biz de sünnet şölenimizi cumartesi günü gerçekleştirdik. Geleneksel olarak devam eden sünnet programlarımız, önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Kirvem belediyem olsun diye bir kampanya başlatmıştık. Hamt olsun Cenab-ı Hakk bu yıl üçüncüsünü yapmayı bize nasip eyledi. Bu arada erkekliğe ilk adımını atan gençlerimizin daha sonrasında eğitim alanında yetişmeleri için destekler vermekteyiz.”

Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasının ardından hastane yöneticileri ve doktorlarla da görüşten sonra hastaneden ayrıldı.