Haliliye’ye kazandırılan dev eser ile gençler, birçok alanda ihtiyaç duyduğu kültürel faaliyetlerini gerçekleştirme imkanı bulacak.

Haliliye’nin yıllardır ihtiyacı olan projeydi...

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Osmangazi Mahallesinde yapımında sona gelinen Gençlik ve Kültür Merkezi, kapsamıyla Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin uzun yıllardır ihtiyacını duyduğu kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacak. 10 bin metrekare kapalı alana sahip merkezin içerisinde konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı, atölyeler, çalışma sınıfları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzu ve fitness salonu yer alıyor. Yer altında 3 katlı kapalı otoparkında bulunacağı merkez, trafik sorununa da çözüm olacak.

Haliliye’ye hayırlı olsun.

Geleceğin teminatı olan gençlere yönelik her alanda çalışmalar yürüten Başkan Fevzi Demirkol, gençliğin istifadesine sunmak için Gençlik ve Kültür Merkezini bölgeye kazandırdıklarını söyledi. Zeminin altından üç kat kapalı otopark yaparak, bölgenin trafiğini olumsuz yönde etkilememek adına bazalt taşları kırarak otopark alanlarını oluşturduklarını da hatırlatan Başkan Demirkol, Gençlik ve Kültür Merkezinin Haliliye İlçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.