Başkan Fevzi Demirkol, sabah saatlerinde beraberinde birim müdürleriyle birlikte Atatürk Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mahmut Karadaş tarafından karşılanan Başkan Demirkol, işyerlerinde esnafla bir araya geldi. Esnafın talep ve teşekkürlerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle sakinleriyle de görüşerek, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı. Muhtar Mahmut Karadaş, yaptığı ziyaretten dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, çalışmalardan memnun olduklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol da, Atatürk Mahallesinin ara sokaklarında 3 tekerlekli bisikletlerle ilaçlama, 1 tonluk küçük araçlarla ise temizlik çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Atatürk Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili muhtar ve birim müdürleriyle istişare bulunduklarını da vurgulayan Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle de hasbihal ettiklerini söyledi.

BAŞKAN DEMİRKOL, ŞEHİTLİK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Fevzi Demirkol, Atatürk Mahallesindeki gezi ve incelemelerinin tamamlanmasının ardından beraberindeki birim müdürleriyle birlikte Şehitlik Mahallesine geçti. Burada da, vatandaşlarla görüşerek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, incelemelerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.