Sosyal sorumluluk anlayışı ve ‘Eğitime Tam Destek’ sloganı ile yola çıkan Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Müslüm Gülel Ortaokulu’na bilgisayar sarf ve temizlik malzemesi, öğrencilere ise kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Okul Aile Birliği enerji şirketine teşekkürünü, eğitim kurumunu ziyaret eden Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan’a bir plaket vererek gösterdi. Genel Müdür Doğan, Dicle Elektrik ailesi olarak en büyük yatırımın, eğitime yapılan yatırım olduğuna inandıklarını söyledi.
 
‘KARDEŞ OKUL’ İLAN ETTİ
 
Eğitime katkılarının artarak devam edeceğini belirten Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan, “Dicle Elektrik ailesi olarak eğitime elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce de bir köy okulumuza modern kütüphane, başka bir okula da fen laboratuvarı yaptırdık. Eyyübiye ilçesine bağlı Müslüm Gülel Ortaokulu’nun ihtiyaçlarını öğrenince, şirket olarak okul ve öğrencilerine malzeme yardımında bulunmak istedik. Bu vesile ile de Müslüm Gülel Ortaokulu’nu ‘kardeş okul’ olarak ilan ediyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında eğitime katkılarımız artarak devam edecektir.” dedi.
 
DİCLE ELEKTRİK’E PLAKET
 
Müslüm Gülel Ortaokulu Müdürü Faruk Karataş, Dicle Elektrik tarafından uzatılan yardım elinin, öğrencileri kadar okul yönetimini de memnun ettiğini belirterek, bu yardımları okullarına ulaştıran herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bu arada, yardım malzemelerinin teslimi nedeniyle okulu ziyaret eden Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan’a Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Kılıç tarafından bir plaket verildi. Kılıç, plaketi verirken Dicle Elektrik ailesinin bu desteğini hiç unutmayacaklarını ifade etti.