Şanlıurfa'nın adeta şantiyeye dönen ilçesi Karaköprü'de konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollar da kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor 

 Doğukent mahallesinde alt yapı çalışmaları biten yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor.

Karaköprü'nün ihtiyaç olan her yerinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni gelişen bölgelerde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizdi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Karaköprü'müz her geçen gün gelişiyor, nüfus ve konutlaşma arttıkça ihtiyaçlar da artıyor. Biz de vatandaşlarımızın yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açıyoruz, alt yapı çalışması tamamlanan yolları da kilitli parkeyle döşüyoruz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için ekiplerimiz büyük bir özveriyle görevini yapıyor. Tabi ki aynı anda her yere yetişemeyiz, program dahilinde her yerde çalışmalarımız olacaktır. İnşallah yollarında sorun olmayan bir Karaköprü oluşturmak için durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz."

Karaköprü Belediyesi'nin Doğukent mahallesinde kilitli parke döşeme çalışmalarının yanı sıra yeni yollar açmaya devam ettiği belirtildi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ genel müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak olan alt yapı çalışmalarının ardından Karaköprü Belediyesine bağlı ekipler bölgede çalışmalara başlayacağı bildirildi.