ELRUHA Otel’in kalitesi Avrupa Birliği’nin verdiği Sertifika ile tescillendi.

Şanlıurfa’nın en iyi oteli tescillendi.

Şanlıurfa’ya uygun mimari nahit taşıyla inşa edilen, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan ELRUHA Otel, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından kentin en iyi oteli seçildi. ELRUHA Otel’e Avrupa Birliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından sertifika verildi. Sertifika da ‘’Müşteri hizmetleri ve hijyen kalite standartlarından dolayı sertifikalandırılmıştır’’ ifadeleri yer aldı.

Urfa mutfağının UNESCO yolundaki destekçisi.

Tarihin başlangıç noktası olarak kabül edilen Göbeklitepe’ye ev sahipliği yapan Şanlıurfa, gastronomi alanındaki lezzetlerini de ‘’Dünyanın en eski mutfağı’’ sloganıyla UNESCO’ya teslim ettirmek için son hazırlıklarını yapıyor. ELRUHA Otel’de, Urfa mutfağının UNESCO yolundaki en büyük turizm destekçisi oluyor. Şanlıurfa’da kentin yöresel ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerine yer veren tek otel olan ELRUHA, Şanlıurfa mutfağını yaşatıyor. ELRUHA Otel’de, Borani, soğan aşı, elma aşı, armut güveci, sebzeli kuzu tandır, iç pilav, tepsi kebabı, kazan kebabı, frenk tavası, soğan tepsisi, nohut aşı, kuru fasulye, su kabağı, Şanlıurfa usulü dolma, semsek, ağzı açık, ağzı yumuk gibi yöresel lezzetler konuklara sunuluyor.

ELRUHA Otel Yöresel Yemekler

‘’Urfa’nın bir tek kebabı var sanıyorduk’’

Şanlıurfa'da ELRUHA Otel'in sunduğu yöresel yemekleri yiyen turistler ''Şanlıurfa'nın sadece kebabı var sanıyorduk. Yöresel yemeklerinin bu kadar çeşitli olduğunu ilk kez görüyoruz'' şeklinde görüşlerini dile getiriyor.

Mistik havası, Şanlıurfa taşıyla inşa edilmiş yapısı, Balıklıgöl’e olan yakınlığı ile kentin en çok tercih edilen oteli olan ELRUHA, kentin turizm alanındaki markası konumunda hizmetini sürdürüyor.

elruha otel ile ilgili görsel sonucu

elruha otel ile ilgili görsel sonucu