Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Siirt'in Şirvan ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Emine Erdoğan, Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde 17 Kasım'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden Sedat Bulut'un ailesini merkez Yeni Mahalle'deki evinde ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Erdoğan, daha sonra merkeze bağlı Yağmurtepe köyünde maden faciasında yaşamını yitiren Reşit Can'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, dualar okundu, ailelerin ihtiyaçları konusunda bilgi alındı.

Bu arada, Yeni Mahalle'de, Bulut'un ailesini ziyaret sırasında, yol kenarında bekleyen vatandaşlar Emine Erdoğan'ın konvoyunun geçişi sırasında alkışlarken, bazı vatandaşların da balkonlarına Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerini astığı görüldü.

Erdoğan'a ziyaretlerinde, kızı Esra Albayrak'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz da eşlik etti.