Şanlıurfa’da bir dönem Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapan, daha sonra 2008 yılında terfi ederek Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis başmüfettişi olarak görev yapan, 2015 yılının Ocak ayında Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Erhan Gülveren’e önemli bir görev verildi.

Gülveren, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Urfalıların yakından tanıdığı isim Gülveren’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

NEDİM ATİLLA

Erhan Gülveren kimdir ?

1963 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini aynı ilde bitirdi. 1981 yılında Polis Kolejini, 1985 yılında Polis Akademisini derece ile bitirdi.

1985 yılında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Elazığ, Aydın(Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü), Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptı.

2008 Yılında 1. Sınıf Emniyet Müdür rütbesine terfi ederek Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı. 2015 Yılı Ocak ayından Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne ataması yapıldığı tarihe kadar geçen sürede Polis Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Almanya ve İngiltere’de mesleki gezi ve incelemelerde bulundu. Yurtiçinde mesleki birçok kurs ve seminerlere katıldı. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.