Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 33. Genel Kurul ile başkanlığa 20. Yılında yeniden seçilen Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri göreve başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştiren Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, MEDYAURFA.COM editörlerine yaptığı değerlendirme de Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Kavşağına köprülü kavşakların yapılması gerektiğini söyledi.

Evren Sanayi Sitesindeki esnafın sorunlarının çözümü için yönetim kurulu arkadaşlarıyla yoğun çaba içerisinde olduklarını ifade eden Mustafa Arslan, vatandaşlardan köprülü kavşak yapılması için yoğun talep geldiğini söyledi.

Vatandaşların köprülü kavşak talebinin önemli olduğunu belirten Arslan ‘’On binlerce nüfus var burada. Evren Sanayi Sitemizin yanı sıra, TOKİ konutlarında, çevrelerinde on binlerce insan yaşıyor. İki giriş çıkışımızda da köprülü kavşaklara ihtiyaç var. Her gün yüzbinlerce araç geçiş yapıyor bu yoldan. Evren Sanayi Sitesinin iki giriş çıkışına da köprülü kavşakların yapılması elzemdir’’ dedi.

MEDYAURFA.COM