Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Haşimiye Meydanında bulunan ve çevreye vermiş olduğu rahatsızlıklardan dolayı defalarca uyarılmasına rağmen ikazları dinlemeyen Taj Mahal adlı işyerinin imara uygun olmayan 4. ve 5. katlarında yıkım gerçekleştirdi. 

Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde imara uygun olmayan alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.  Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından Haşimiye meydanında imara uygun olmayan yapının 4. ve 5. katlarında yıkım yaptı.
 Haşimiye Meydanında bulunan ve diğer esnaflar tarafından sürekli şikâyet konusu olan işyerinin 4. ve 5. katları, Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü ekipleri koordinasyonunda 200 Çevik Kuvvet polisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekiplerinin ortaklaşa olarak yapmış olduğu çalışma sonucu yıkıldı. Haşimiye Meydanından bulunan Taj Mahal adlı işyeri sürekli çevre sakinleri ve esnafları tarafından defalarca şikâyet konusu olmuştu. Eyyübiye Belediyesi tarafından defalarca tebligat gönderilmesine ve uyarılmasına rağmen uyarıları dikkate almayan işyeri bugün Eyyübiye Belediyesi Ekipleri tarafından kat fazlası olan 4 ve 5. katlarının yıkımı yapıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yıkım çalışması yaklaşık 3 saat sürdü. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilçe genelinde imara uygun olmayan kaçak yapılar konusunda çalışmaların titizlikle devam edeceği belirtildi. İlgililer," ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadele devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımızın da ekiplerimize yardımcı olmaları gerekiyor. Duyarlılık içerisinde yapılacak çalışmalarla kaçak yapıya tolerans verilmeyecektir. " dedi.