Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle ve ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan alan Başkan Ekinci, mahallelerde düzenlenen toplantılarda da vatandaşların sesine kulak veriyor. Çoğu zaman çat kapı ziyaretler yapan Başkan Ekinci, son olarak Indari aşiretine mensup vatandaşlar tarafından, Hacıbayram mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir’in ev sahipliği yaptığı toplantıdan önce mahallede incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediye tarafından mahalle yapılan çalışmaları da denetledi. Toplantıda talepleri de dinleyen Başkan Ekinci bu taleplerin yerine getirilmesi için de ilgililere talimat verdi. Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir de mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Kur’an-ı Kerim ve Plaket takdim etti.

Vatandaşlarla sık sık bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Biz sizin aranızda olduğunuz zaman kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Sık sık ta sizlerle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Rabbim birliğinizi daim eylesin. Bundan sonraki süreçte de hep birlik içinde inşallah bir araya gelmeye devam ederiz.  Belediye olarak bölgede çok kısa süre içinde istenilen dönüşümü yapmak zor olabiliyor. Biz buna rağmen büyük projelerle Eyyübiye Belediyesi olarak sürekli hizmetinizde olamaya çalıştık. İnanıyorum ki bu hizmetlerimiz de sizler tarafından takdir edilecektir. Bu hizmetler yeterli mi değil. Daha fazlası için belli bir zaman ve belli bir bütçe ile belli bir plan dahilinde çalışmalarımız yürütülecek. Davetiniz için ve ayrıca muhtarımıza da Kur’an-ı Kerim ve plaket için şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. “dedi.

Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir de, mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.